19 led

Zimní webináře k výživě rostlin 2023

Před nadcházející sezonou jsme pro vás připravili minisérii 2 webinářů zaměřených na výživu rostlin a související otázky. Stejně jako v loňském roce jsme přizvali i externí odborníky na vybraná témata.

Webináře se budou mimo efektivní výživy rostlin věnovat také problematice bilance živin a nově zaváděné elektronické evidenci hnojení, která s sebou přináší mnohé otázky.

Na webináře vám stačí jedna registrace. Ve formuláři níže si jednoduše zaškrtněte, na které webináře chcete dostat pozvánku. Po registraci Vám vždy 2 dny před konáním daného webináře pošleme odkaz s přístupem.

Webináře jsou zdarma. Po registraci obdržíte záznam.

Kdy: Vždy od 9h (trvání cca 60 min + dotazy)

Kde: Online - odkaz na záznamy webinářů obdržíte po registraci

 

Program webinářů

19. 1. 2023 - Efektivní výživa polních plodin na jaře 2023 - Ing. Vojtěch Kovařík (Yara Agri) + Elektronická evidence hnojení a zákon o hnojivech - nejčastější dotazy - Ing. Michaela Budňáková (Ministerstvo zemědělství)

25. 1. 2023 - Listová hnojiva - významný faktor pro docílení vyrovnané výživy rostlin - Ing. Georgi Kostov (Yara Agri) + Bilance živin a nitrátová směrnice 2023 - Ing. Jan Klír, CSc. (VÚRV Ruzyně)

 

Dotazy
Vaše dotazy nám můžete poslat předem prostřednictvím registračního formuláře (pouze uveďte, ke kterému webináři dotaz patří) nebo je budete mít možnost položit prostřednictvím chatu během webináře.

Webináře jsou zdarma. Po registraci Vám vždy 2 dny před konáním daného webináře pošleme odkaz s přístupem.

Online
Adresa:

Online - zaregistrujte protřednictvím formuláře níže.

Datum: čtvrtek 19. ledna 2023 - středa 25. ledna 2023
Čas: Celý den

Zimní webináře Yara k výživě rostlin 2023

Všechna poskytnutá data zpracováváme v souladu s našimi zásadami zpracování osobních údajů.